Babagan awake dhewe

Qingdao SunnyMay Packaging & .Trading Co., Ltd wis spesialisasine ing Pabrik, sumber lan distribusi saka sawetara akèhé saka kualitas produk kanggo njangkepi panjalukane para merek toko kemewahan ing fashion, Kosmetik, perhiasan lan mirsani.
Kita fokus ing pembangunan, produksi, kontrol kualitas lan layanan wis aktif kita dadi salah siji saka supplier anjog ing kutha kita.
Kanthi transportasi trep lan lokasi, kita bisa kapal packaging kabeh ndonya kanggo syarat jinis.
We welcome kesempatan kanggo mbantu ngatur packaging kanggo nggedhekake gambar nyimpen kang liwat kertas adat lan tas plastik, tumbas, lan kothak hadiah, uga jaringan, labels lan pita.
Bisnis dateng lan tansah ngormati nemen. Matur nuwun kanggo dhukungan kadarman Paduka.

0180314150027

x01


WhatsApp Online Chat !