Paper Foldable Box

Short Description:

Customer Fodable Paper Box karo Press Magnetic


Detail produk

Tags Product

item Custom Fodable Paper Box karo Press Magnetic
Material Paper Material: paperboard, kertas ditutupi, kertas gambar, putih Papan, kertas kraft, kertu ireng, kertas Woodfree lan minangka saben specification customer.
desain Customized designs, werna, logo lan ukuran olèh, pesenan OEM sing ditampa
werna werna lengkap CMYK utawa Pantone werna
rampung lumahing Spot UV, matte utawa laminasi nggilap, embossing, debossing lan minangka saben specification customer
efek UV, foil, punching, stamping lan minangka saben specification customer
samples 1). wektu sampel tangan: Ing 7-15 dina.
2). daya Sample: Miturut katrangan produk.
3). mbalekaken Sample: Negotiable
4). Kirimi sampel: Via TNT, UPS, FedEx, DHL Express
Sample free kasedhiya yen sampeyan perlu stok kanggo mriksa kualitas.
Syarat-syarat pembayaran T / T, Western Union
Details packing Ora ngluwihi 18kgs, Standard karton utawa Pallet, utawa minangka saben specificaion customer
delivery Wektu 7-30 Days
Shipping Port Qingdao Port
Min. Order (MOQ) 1000 PCS
Syarat-syarat pembayaran T / T, Western Union
certificate Sedex, ISO9001, ISO14001, FSC

  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    • Paper Foldable Box
      More

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      More

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      More

      Paper Foldable Box

    • Paper pos Box
      More

      Paper pos Box

    • Paper Foldable Box
      More

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      More

      Paper Foldable Box