Paper pos Box

Short Description:

Paper Gift Card Holder


  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    item Paper pos Box
    Material Paperboard, ditutupi kertas, kertas gambar, putih Papan, kertas kraft, kertu ireng, kertas Woodfree lan minangka saben specification customer.
    Size ukuran selaras, macem-macem ukuran kasedhiya
    print nutup kerugian printing, sutra printing layar, printing Rotary, printing digital
    warna 1-6 werna, CMYK, Pantone, werna, werna titik
    Rampung titik uv / panas foil cap / embossing / matte & kinclong laminasi
    Mula Artwork Request Jpeg, pdf, Ai, eps, Gif etc in 300 dpi.
    Packaging Miturut sarat customer kang
    certificate Sedex, ISO9001, ISO14001, FSC
    wektu Sample 5-7 dina, gumantung ing ukuran produk lan workmanship
    delivery Wektu 15-35 dina, gumantung ing jumlahe
    Pembayaran T / T, Western Union, Paypal, L / C etc.
    Feature 1.Nice lan kothak nengsemake, dhuwur ing akeh werna
    sekat interior 2.The bisa maneh ditetepake kanggo nyimpen barang-barang liyané
    manéka 3.Various, ukuran lan designs kasedhiya
    4.Imprint utawa logo perangko panas bisa digawe
    liyane 1.We nyedhiyani siji layanan mandeg, desain, produksi lan packaging
    kualitas 2.Top, competitive price lan becik
    layanan 3.OEM ana



  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    • Paper Pillow Box
      More

      Paper Pillow Box

    • Paper pos Box
      More

      Paper pos Box

    • Paper Foldable Box
      More

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      More

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      More

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      More

      Paper Foldable Box