Paper Shopping Bag

Short Description:

Custom Paper Shopping Bag


Detail produk

Tags Product

item Paper Shopping Bag
materi Paper Ditutupi kertas, kertas C2S, C1S kertas kertas Art, kertas pakaryan, kertas Apik, Gantungan kertas etc utawa minangka saben requirement.
kekandelan Paper 128gsm, 157gsm, 200gsm, 230gsm, 250gsm, 300gsm, 350gsm, 400gsm,
kertas utawa kekandelan minangka saben requirement.
Struktur Bag Standard Fold
Ngalahake nambahi Way mawi simpul
Printing CMYK werna nutup kerugian printing, werna PMS
Finishing Glossy utawa matte laminasi, nggilap utawa matte varnish, varnish UV, Spot UV,
embossing, debossing, stamping panas, etc.or minangka saben requirement.
aksesoris Ribbon & Bow, Magnet, kain nang, berkelompok nang, Foam nang, EVA nang,
Blister nang, Plastik nang, Window Transparent utawa minangka saben requirement,
format artwork Resolusi dhuwur PDF, Adobe Illustrator, Photoshop, Ing design.At paling 3000 résolusi DPI.
packing Ora ngluwihi 18kgs, Standard karton utawa Pallet utawa minangka saben specificaion customer
Feature Bio-degradable, Recycled Materials, Handmade, Disposable, anti banyu, etc.
certificate Sedex, ISO9001, ISO14001, FSC
wektu Sample 5-7 dina, gumantung ing ukuran produk lan workmanship
delivery Wektu 10-30 dina, gumantung ing jumlahe
Pembayaran T / T, Western Union, Paypal, L / C etc.
port Shipping Qingdao Port.

  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    • Paper Shopping Bag
      More

      Paper Shopping Bag

    • Paper Shopping Bag
      More

      Paper Shopping Bag

    • Paper Shopping Bag
      More

      Paper Shopping Bag

    • Luxury Bag blanja Paper
      More

      Luxury Bag blanja Paper