Paper Shopping Bag

Short Description:

Luxury Paper Shopping Bag


Detail produk

Tags Product

item Luxury Paper Shopping Bag
materi Paper Ditutupi kertas, kertas C2S, C1S kertas kertas Art, kertas pakaryan, kertas Apik, Gantungan kertas etc utawa minangka saben requirement.
kekandelan Paper 128gsm, 157gsm, 200gsm, 230gsm, 250gsm, 300gsm, 350gsm, 400gsm,
kertas utawa kekandelan minangka saben requirement.
Struktur Bag Eurofold utawa Fold Japanese
Ngalahake nambahi Way terpaku ing
Printing CMYK werna nutup kerugian printing, werna PMS
Finishing Glossy utawa matte laminasi, nggilap utawa matte varnish, varnish UV, Spot UV,
embossing, debossing, stamping panas, etc.or minangka saben requirement.
aksesoris Ribbon & Bow, Magnet, kain nang, berkelompok nang, Foam nang, EVA nang,
Blister nang, Plastik nang, Window Transparent utawa minangka saben requirement,
format artwork Resolusi dhuwur PDF, Adobe Illustrator, Photoshop, Ing design.At paling 3000 résolusi DPI.
packing Ora ngluwihi 18kgs, Standard karton utawa Pallet utawa minangka saben specificaion customer
Feature Bio-degradable, Recycled Materials, Handmade, Disposable, anti banyu, etc.
certificate Sedex, ISO9001, ISO14001, FSC
wektu Sample 5-7 dina, gumantung ing ukuran produk lan workmanship
delivery Wektu 10-30 dina, gumantung ing jumlahe
Pembayaran T / T, Western Union, Paypal, L / C etc.
port Shipping Qingdao Port.

  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    • Gedhe Paper Shopping Bag
      More

      Gedhe Paper Shopping Bag

    • Standard Shopper Fold
      More

      Standard Shopper Fold

    • Paper Tampilan Bag
      More

      Paper Tampilan Bag

    • Standard Shopper Fold
      More

      Standard Shopper Fold