Tentang Kami

Qingdao SunnyMay bungkusan & .Trading Co., Ltd ieu specializing di pabrik, suplai jeung distribusi sauntuyan vast kualitas luhur produk minuhan tungtutan merek ritel méwah di fashion, kosmétik, jewelery na arloji.
Fokus urang dina ngembangkeun, produksi, kontrol kualitas sarta layanan geus diaktipkeun kami jadi salah sahiji suppliers ngarah di kota urang.
Jeung angkutan merenah tur lokasi, urang tiasa ngilikan bungkusan nu sakuliah dunya papanggih syarat nanaon Anjeun.
Urang ngabagéakeun kasempetan pikeun mantuan nu ngaropea bungkusan Anjeun pikeun maksimalkeun pungsi gambar toko anjeun ngaliwatan kertas custom sarta kantong plastik, shoppers, sarta buleud kado, kitu ogé jaringan, labél jeung pita.
Anjeun bisnis trust anjeun sarta sok greatly ngaapresiasi. Hatur nuhun pikeun rojongan konstan Anjeun.

0180314150027

x01


WhatsApp Online Chat !