Paper Foldable Box

Pondok Description:

Customer Fodable Paper Box jeung panutupanana Magnetic


jéntré produk

Tags produk

barang Custom Fodable Paper Box jeung panutupanana Magnetic
Bahan tulisan Bahan: paperboard, kertas coated, kertas seni, dewan bodas, kertas kraft, kartu hideung, kertas Woodfree tur salaku per spésifikasi customer.
rarancang Ngaropéa desain, kelir, logos sarta ukuran anu wilujeng sumping, pesenan OEM nu katampa
kelir kelir pinuh CMYK atanapi pantone kelir
rengse permukaan Spot UV, matte atanapi lamination herang, embossing, debossing tur salaku per spésifikasi customer
epek UV, foil, punching, stamping tur salaku per spésifikasi customer
sampel 1). waktos sampel leungeun: Dina 7-15 poé.
2). muatan sampel: Numutkeun rinci produk.
3). ngabalikeun duit sampel: Negotiable
4). Kirim surélék sampel: Liwat TNT, UPS, FedEx, DHL Express
Sampel bebas disadiakeun lamun perlu stock kami keur dipariksa kualitas nu.
istilah pamayaran T / T, Western Union
Rincian packing Teu ngaleuwihan 18kgs, Standar karton atawa Usuk, atanapi sakumaha per specificaion customer
Waktos pangiriman 7-30 Days
pengiriman barang Port Qingdao Port
Mnt. Urutan (MOQ) 1000 PCS
Sarat pamayaran T / T, Western Union
Sertipikat Sedex, ISO9001, ISO14001, FSC

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    • Paper Foldable Box
      Tambih deui

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      Tambih deui

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      Tambih deui

      Paper Foldable Box

    • Paper kartu pos Box
      Tambih deui

      Paper kartu pos Box

    • Paper Foldable Box
      Tambih deui

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      Tambih deui

      Paper Foldable Box