Paper kartu pos Box

Pondok Description:

Paper Gift Card Holder


  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    item Paper kartu pos Box
    material Paperboard, coated keretas, keretas seni, dewan bodas, kertas kraft, kartu hideung, kertas Woodfree tur salaku per spésifikasi customer.
    ukuran Ukuran ngaropéa, ukuran béda téh sadia
    nyitak offset percetakan, sutra percetakan layar, percetakan usaha Rotary, percetakan digital
    warna 1-6 kelir, CMYK, pantone, pinuh warna, warna titik
    ngabereskeun titik UV / panas foil cap / embossing / matte & gloss lamination
    Format karya seni Request JPEG, pdf, Ai, eps, GIF jsb di 300 dpi.
    bungkusan Numutkeun sarat customer urang
    Sertipikat Sedex, ISO9001, ISO14001, FSC
    waktos sampel 5-7 poé, gumantung kana ukuranana produk na workmanship
    Waktos pangiriman 15-35 poé, gumantung kana kuantitas
    pamayaran T / T, Western Union, PayPal, L / C jsb
    hal nu husus 1.Nice na kotak menawan, sadia dina loba warna
    partitions interior 2.The bisa ulang ditunjuk pikeun nyimpen item nu sejen
    wangun 3.Various, ukuran sarta desain anu sadia
    4.Imprint atawa logo cap panas bisa dijieun
    nu lain 1.We nyadiakeun hiji layanan eureun, desain, produksi jeung bungkusan
    kualitas 2.Top, harga kalapa jeung layanan alus
    jasa 3.OEM ditawarkeun



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    • Paper Bantal Box
      Tambih deui

      Paper Bantal Box

    • Paper kartu pos Box
      Tambih deui

      Paper kartu pos Box

    • Paper Foldable Box
      Tambih deui

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      Tambih deui

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      Tambih deui

      Paper Foldable Box

    • Paper Foldable Box
      Tambih deui

      Paper Foldable Box