Paper balanja Kantong

Pondok Description:

Custom Paper balanja Kantong


jéntré produk

Tags produk

barang Paper balanja Kantong
bahan kertas Coated keretas, keretas C2S, C1S kertas tulisan Seni, kertas karajinan, kertas fancy, Daur kertas jsb atanapi sakumaha per sarat Anjeun.
ketebalan kertas 128gsm, 157gsm, 200gsm, 230gsm, 250gsm, 300gsm, 350gsm, 400gsm,
kertas atawa ketebalan sakumaha per sarat Anjeun.
Struktur kantong baku melu
Handles inserting Jalan Knotted
pencitakan CMYK pinuh warna offset percetakan, sagala warna PMS
pagawean Herang atanapi matte lamination, herang atanapi matte varnish, varnish UV, Spot UV,
embossing, debossing, stamping panas, etc.or sakumaha per sarat Anjeun.
barang tambahan Pita & Bow, Magnet, lawon jero, Flocking jero, Foam jero, Eva jero,
Molotok jero, Plastik jero, Jandela transparan atawa sakumaha per sarat anjeun,
format karya seni Tinggi resolusi PDF, Adobe Illustrator, Photoshop, Dina design.At sahanteuna 3000 resolusi DPI.
pak-pakan Teu ngaleuwihan 18kgs, Standar karton atawa Usuk atawa sakumaha per specificaion customer
hal nu husus Bio-degradable, didaur Bahan, Handmade, disposable, waterproof, jsb
Sertipikat Sedex, ISO9001, ISO14001, FSC
waktos sampel 5-7 poé, gumantung kana ukuranana produk na workmanship
Waktos pangiriman 10-30 poé, gumantung kana kuantitas
pamayaran T / T, Western Union, PayPal, L / C jsb
port pengiriman barang Qingdao Port.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    • Paper balanja Kantong
      Tambih deui

      Paper balanja Kantong

    • Paper balanja Kantong
      Tambih deui

      Paper balanja Kantong

    • Paper balanja Kantong
      Tambih deui

      Paper balanja Kantong

    • Méwah Kantong balanja Paper
      Tambih deui

      Méwah Kantong balanja Paper